nyhet!

Äntligen finns det en ny teknik tillgänglig för syntetisk is med en ingjuten glidlösning - som aldrig kommer att slitas ut!

SmartRink introducerar nu deras nyaste teknik för syntetisk is. De kallar den "SmartGlide" eftersom det innehåller en glidtillsats som finns ingjuten i hela produkten .
 
Men vänta en sekund, har inte andra företag haft detta under en tid redan? Nå ja, det kanske de har, men tekniken har helt ärlig aldrig varit särskilt bra. I ett fall med ett annat företag kändes produkten faktiskt "våt" och det silikon de använder sipprade ut ur materialet. Vad tror du händer när det fortsätter att inträffa? Vad tror du händer när produkten expanderar eller kontraherar på grund av temperaturförändringar? När det våta materialet läcker ut, blir det ett tomrum kvar som gör att panelen börja slitas ner i förtid. Detta är ett av flera företag som annonserar sig som " bäst i världen ". Tja, om det är det bästa då vi skulle hata att se det värsta!

Andra företag hävdar också att de har bemästrat denna komplexa tillverkningsteknik men när vi har testat dem så kändes det bara långsamt och deras kunder har faktiskt berättat att de fortfarande behöver lägga på en glidlösning på ytan. Det är ju inte bra det heller.

Så utvecklingsgruppen bakom våra produkter beslutade att ta detta ett steg längre och verkligen undersöka en annan metod för att få det att fungera. Vad de kunde göra var att blanda torrt harts med glidtillsatser på ett sådant sätt att, med rätt mix, skapa en produkt som faktiskt känns "torr" vid beröring, men då du åkter på den så märker du definitivt glidtillsatserna under skridskoskenorna.

Till slut har vi alltså producerat en produkt som inte kräver användning av någon tillsatt glid-lösning. Och det bästa av allt är att det aldrig kommer att "läcka" eller "rinna" ur de sinter pressade plattorna eftersom det är ett enda homogent stycke där materialet i mitten av panelen är exakt samma som materialet på ytan eller i kanterna.

Så om du funderar på en syntetisk is för hemmabruk eller kommersiell skridskoåkning, överväg att kolla in i de nya SmartRink SmartGlide produkterna. De kommer att glida ifrån och överleva alla våra konkurrenter.

nyhet!

NHL style

nhl målgård i syntetisk is

Det har tagit lång tid men nu är den äntligen här och vi presenterar en riktig NHL designad målgård i syntetisk is!