Vad är syntetis?

Syntetisk is av SmartRink består av specialgjorda paneler som med fördel kan jämföras med naturlig is. Genom ett exklusivt och ytterst noggrant urval av material, en kall och varm pressning av råmaterialet under monteringen, är tillverkningen anpassad att uppnå en balans mellan ultra-hög slitstyrka och friktion som till 90% motsvarar naturlig is.

Andra företag hävdar att de kan uppnå samma prestanda. Men, ingen annan än SmartRink kan erbjuda erfarenheten, "know-how" och resultat som kommer av 35 års forskning, utveckling och tillverkning av syntetisk is.

I vår europeiska fabrik, har år av forskning lett till förbättringar av sammansättningen av materialet till isen. Detta gör att vi kan erbjuda en förstklassig produkt för upplevelse av skridsko åkning på syntetisk is.

Det som skiljer vår syntetiska is från andra är att våra experter hittat den perfekta balansen mellan en isyta som är tillräckligt mjuk för skridskoskär och stopp, men ändå tillräckligt hård för att hålla i åratal utan att försämras. Isen från SmartRink bildar inte heller något överskott av pulver som man kan hitta på billigare produkter på marknaden som använder sämre materialsammansättningar.

Kvalitets kontrollen kan från början till slut beskrivas med "exakt". Under 30 år har SmartRink aldrig haft en syntestisk is som fallerat p.ga tillverkningsfel. Som ett resultat av detta, kan vi ge våra kunder den allra högsta kvalitet och prestanda garantin.

SmartRink är det enda företag som fått rättigheterna att sälja och distribuera dessa produkter i Nordamerika och nu även i Sverige. Ni kommer aldrig att hita dessa produkter under andra namn. När ni köper en SmartRink produkt - ska ni känna er trygga att ni får det bästa som finns på marknaden.